CORONA-VIRUS EN MAATREGELEN HAPTONOMIEPLUS

Nieuwe maatregelen

Het kabinet heeft aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het Coronavirus. Daarbij is duidelijk gesteld dat het niet meer toegestaan is mijn beroep uit te oefenen tot en met 28 april.

HaptonomiePlus gaat tijdelijk sluiten!

De praktijk is in elk geval tot en met 28 april gesloten. Wél is het nog mogelijk om via (beeld)bellen af te spreken.

Zodra het weer mogelijk is om afspraken te maken in de praktijk zal ik dat hier op de site weer aangeven. Hierbij volg ik de maatregelen die afgekondigd worden. Mensen die al klant zijn worden ook per mail op de hoogte gebracht van wijzigingen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op: 06-37194080.
Ik wens iedereen veel wijsheid en sterkte in deze lastige tijden.