Praktische info

Verwijzing en vergoeding

Ben je op zoek naar counseling voor je kind of haptotherapie in Nijmegen, dan ben je bij HaptonomiePlus aan het juiste adres. Behandeling bij HaptonomiePlus, zowel voor haptonomie, haptotherapie als counseling, vallen onder de aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen/ alternatieve beweegzorg). Het is afhankelijk van je zorgverzekeraar hoeveel je vergoed krijgt. Omdat ik ben aangesloten bij de NFG-beroepsvereniging en tevens ben aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ, heb je recht op vergoeding bij bijna alle zorgverzekeraars via je aanvullende zorgverzekering. Hier vind je de lijst met de vergoedingen per verzekering voor 2020. Indien je vergoeding krijgt, heeft dit geen gevolgen voor je verplichte eigen risico. Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts.

CORONA-VIRUS EN MAATREGELEN HAPTONOMIEPLUS

Informatie over de behandeling

Een sessie haptotherapie duurt ongeveer een uur. Wanneer je dat als ouder prettig vindt, is het mogelijk (deels) bij de sessies aanwezig te zijn, als je kind dit goed vindt. Bij een sessie voor kindercounseling  vindt de afronding plaats na 50 minuten wanneer er geen ouder aanwezig is. Daarna is er nog gelegenheid om iets met de ouder te delen als het kind dit wil.
Ik ben op de hoogte en handel volgens de richtlijnen van de meldcode huiselijk geweld. 

Annuleren

Afspraken die uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd worden, breng ik niet in rekening. Ik verzoek je dan ook vriendelijk bijtijds te annuleren mocht je verhinderd zijn en dit per mail of telefoon (evt. voicemail) te doen.

Kennismaken

Het is mogelijk om vrijblijvend een keer kennis te komen maken. Je hebt dan de gelegenheid om vragen te stellen en te voelen of er een klik is. Hiervoor neem ik graag een half uur de tijd. Je bent van harte welkom!

Tarieven

Vrijblijvend kennismakingsgesprek: gratis
Haptotherapie, zowel voor volwassenen, kinderen als ouder en kind: € 75,00
Haptotherapie voor studenten: € 50,00
Counseling kinderen/jongeren: € 75,00
Workshop haptonomie: prijs in overleg

Ik hanteer een privacybeleid. Hier kun je lezen wat dit privacybeleid precies inhoudt binnen HaptonomiePlus. Daarnaast hanteer ik de volgende algemene voorwaarden.

Neem gerust contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden.

Contact

HaptonomiePlus
Charlot Matthijsse
Tel. 06-37194080
info@haptonomieplus.nl

AGB-code therapeut: 90105627
AGB-code praktijk: 90064911
SKJ registratienummer: 110243593
KvK nummer: 72087323
BTW nummer: NL001753026B83

 

logo Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
Logo register beroepsbeoedenaren complementaire zorg, kenmerk voor vergoeding haptotherapie
Logo voor europese counseling, kenmerk voor vergoeding counseling