Wie is Charlot Matthijsse

Mijn naam is Charlot Matthijsse en ik werk met veel plezier en passie als haptotherapeut en kindercounselor in mijn praktijk HaptonomiePlus. Naast haptotherapeut ben ik orthopedagoog en integratief kindercounselor. Verder ben ik geschoold in het lichaamsgeoriënteerde werken.  Door de combinatie van de opleidingen die ik gevolgd heb sla ik een brug tussen de wetenschappelijke benadering en de alternatieve geneeskunde. Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de reguliere jeugdhulpverlening en werk in mijn praktijk zowel met volwassenen als met kinderen en hun ouder(s). Naast de werkzaamheden in mijn praktijk werk ik als gedragswetenschapper en supervisor bij Ik Ben Ik Doe. Anderen geven vaak aan dat ik veel rust en vertrouwen uitstraal , wat als prettig wordt ervaren tijdens de sessies.

Contact

HaptonomiePlus
Charlot Matthijsse
Tel. 06-37194080
info@haptonomieplus.nl

“Ten diepste is er natuurlijk geen ander en ontmoet je altijd jezelf."
- Eckhart Tolle

Aanbod

Als je er om welke reden dan ook zelf even niet meer uitkomt, is mijn aanbod mogelijk iets voor jou. Ik help je om weer in beweging te komen en je verder te ontwikkelen. In mijn begeleiding staat bewustwording en het ontwikkelen van je gevoelsleven centraal. Uit eigen ervaring heb ik ontdekt hoe belangrijk het is je eigen weg te vinden. Door het evenwicht te herstellen tussen denken en voelen wordt het makkelijker om je eigen weg te vinden en keuzes te maken die bij jou passen. Daardoor kun je je klachten verminderen en je draagkracht vergroten. Dit geeft meer balans in je dagelijks leven.

Ook als je kind hulp nodig heeft, kun je bij mij terecht. Ik bied zowel haptonomische begeleiding als kindercounseling. Samen met ouder(s) en kind kijk ik welk aanbod het meest passend is. Mijn uitgangspunt daarbij is om hulp op maat aan te bieden, die zo licht is als mogelijk en zo zwaar als nodig.

Ben je student? Kijk dan op de studentenpagina voor het aantrekkelijke aanbod.

Mogelijkheden binnen de begeleiding

      Ik ontmoet je graag!

Charlot Matthijsse, haptotherapeut, kindercounseler en orthopedagoog
Handtekening Charlot Matthijsse